20-as kerékpár

A tavasz első napsugarai nagyon sok mindenkit csalogatnak ki a szabadba. A hosszú telet követően kifejezetten jóleshet végre kint mozogni egy kicsit. Ha gyerekünk arcára örömöt akarunk csalni, és el akarjuk érni, hogy szeressen a szabadban lenni, akkor egy 20-as kerékpár a segítségünkre lehet ebben. De pontosan honnan kerüljön megrendelésre, és milyen legyen a bringa, amit megvásárolunk? Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő termék kiválasztására.

Az csak a kisebb probléma, ha a 20-as kerékpár méreteiben kicsit nagy, mert a lurkó hamar hozzá fog nőni, az igazi bajt az jelenti, ha nem megfelelő alkatrészekből van összerakva. Ez sajnos megeshet, ha nem ellenőrizhető helyről vásárolunk. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy csakis olyan cégtől kerüljön beszerzésre a 20-as kerékpár, amelyik igazi minőséget gyárt és forgalmaz. De mit is jelentenek a számozások a megnevezés előtt? A könnyebb vásárlás érdekében létre lett hozva egy számrendszer, amin keresztül egyszerűbb kiválasztani az ideális kétkerekűt, amelyik megfelel a gyereknek.

Példának okáért a 16-os bicikli azt jelenti, hogy 4-7 éves kor között ideális, vagy azon gyerekek számára, akiknek a belső lábhossza 42-55 centiméter között van. Ezeket az adatokat mindenképpen vegyük figyelembe a vásárláskor. Megéri akár többet is költeni a megfelelő 16-os bicikli megvásárlására, hiszen a drágább kerékpárok általában jóval tartósabbak, és minőségi alkatrészekből épülnek fel. A kifizetett összeg azonban visszahozza az árát, mert nem fog kelleni rendszeresen szerelőhöz vinni.

Ha van több eltérő korú gyerek a családban, akkor egy 16-os bicikli akár számos generációt is kiszolgálhat, mert mire az egyik lurkó kinövi azt, a másiknak éppen megfelelő lesz. Az interneten sok hasznos információt megtudhatunk arról, hogy pontosan milyen paramétereknek kell megfelelnie egy tartós bringának, valamint az agardikerekpar.hu oldalon akár megrendelésre is kerülhet az ideális 16-os bicikli. Lepjük meg gyerekünket egy csodálatos kerékpárral, és lássuk az örömöt az arcán!