akkumulátoros permetezők

A különféle növénykultúrák rendszeres törődésre szorulnak, az elhanyagolásuk könnyedén megbetegedéshez és a terméshozam csökkenéséhez vezethet. Sajnos a monokultúrák esetében szinte garantált a különféle kártevők megjelenése, rovarok vagy betegségek formájában. Ezek ellen védekezni speciális készítményekkel szoktak, ezek kijuttatásában az akkumulátoros permetezők jelentős segítséget nyújtanak.

A kézzel pumpálható változatok gyakran nem elég hatékonyak a nyomástartomány tekintetében, valamint nagyobb területek esetén kényelmetlen velük dolgozni. A benzinmotoros rendszerek kellemetlen hangot és sok kipufogógázt bocsátnak ki. Ezzel szemben, az akkumulátoros permetezők egyszerűen kezelhetőek és kényelmes munkát biztosítanak.

A hosszú üzemidőnek hála, még gyümölcsösökben is megállják a helyüket, a kiskertek mellett. Viszonylag alacsony költségeik gyorsan megtérülővé teszik a termékeket. Az akkumulátoros permetezők teljesítmény és űrtartalom szerint egyaránt válaszhatóak. A parasztplaza.hu felületen megtalálunk mindent, amire szükségünk van.