Szórakoztató kártya gyerekeknek
Szórakoztató kártya gyerekeknek

A mesék tündérvilágában élve, a gyermekek csakis azt szeretnék, hogy minden ami őket körülveszi, a kedvenc meseszereplőivel legyen kitapétázva. A játékokat már úgy választja meg a szülő, hogy annak preferenciáit kielégíthesse.

Így választható olyan kártya gyerekeknek, amelyiken a kedvenc mesehősei szerepelnek. Ma már a nagyobb családi vagy gyermekfilmek után, amelyek sikeresek lettek, megjelennek a játékpiacon a főhősök képeivel ellátott kártyák is.

A kártyajátékokat is könnyebben és nagyobb élvezettel, nagyobb beleéléssel sajátítja el, hogyha neki is tetsző figurákkal vannak ellátva azok. A lányok nagyon kedvelik a királynős, rózsaszínű kártyákat. A fiúk egy kissé eltérő ízléssel rendelkeznek, ők inkább kedvelik azokat a kártyákat, amelyeken valamilyen autós vagy harcos, esetleg vicces mese szereplői láthatóak.

A kártya gyerekeknek mindig legyen esztétikus, vagyis harcos figurákkal ellátott kártyát is vásárolna a gyermekének, de mindig válassza azt, amelyiken kedvesebbek az arcok, semmint az agresszív típusokat!