kandalló cső

Függetlenül attól, hogy milyen típusú tüzelőanyagot használ a szobai fűtőberendezés, a rendszer teljes kivitelezése lehetetlen kémény nélkül. Kandalló cső hiányában a szénmonoxid és az égéstermékek eltávolítása nem megvalósítható, a füst és tűz hatása pedig a legszomorúbb következményekkel járhat.

Ezért a szerelvények beszerzését és beszerelését teljes felelősséggel kell kezelni. Az égéstermékek légkörbe történő kivezetése mellett, a kandalló cső természetes huzatot biztosít a tűztérben, felszabadítva a szükséges oxigént. A fűtőberendezések működésének hatékonysága és megbízhatósága közvetlenül függ a csővezetékek minőségétől, nevezetesen, a gyártási technológia betartásától, a felhasznált anyagoktól és a helyes telepítéstől.

A jó minőségű kéménynek erősnek és tartósnak kell lennie, ellenállva a magas hőmérsékleti viszonyoknak, az agresszív tényezőknek és meg kell felelniük a tűzvédelmi előírásoknak is. Emellett nem rozsdásoknak és nem oxidálódhatnak. Éppen ezért, a modern kandalló cső típusok rozsdamentes acélból készülnek.

Nem megy ki a divatból a csempekandalló

A nyitott tűzhelyszerű fűtőtestek bármilyen belső tér igazi díszei lehetnek, de csak egy feltétellel, ha a megjelenésük beleillik a helyiség összképébe. Optimális megoldás erre a komplex helyzetre a csempekandalló, hiszen nemcsak önmagában gyönyörű és tartós, de a vele való fűtés hatékonyabb, de a burkolat karbantartása is meglehetősen egyszerű.

Ne rohanjon megvásárolni az első modellt, ami megtetszett Önnek! Először ugyanis tisztázni kell a csempekandalló kiválasztásának legfontosabb szempontjait. Csak abban az esetben fog a vásárlás megérni minden befektetett forintot! A kandalloepites.hu webáruház összes modellje megfelel az ügyfelek elvárásainak és az ilyen fűtőtestekkel szemben állított szabványoknak, követelményeknek.

A termékeink magukba foglalnak egy edzett üvegből készült ajtóval ellátott égésteret és füstcsövet, ami a kéményrendszerhez csatlakozik. Egyes csempekandallók nemcsak fával és szénnel, hanem gázzal is képesek melegíteni.