Egércsapda
Hatékony egércsapda webáruházból

A vidéki házakba gyakran bemerészkednek az apró egerek, akik aztán igen nagy felfordulást képesek okozni, hiszen mindent összerágnak, arról nem is beszélve, hogy az ott lakók, főleg a gyermekek és a nők irtóznak is tőlük. Egy hatékony, jól működő egércsapda ilyen esetekben a legjobb megoldást jelentheti.

Az itt található webáruházban sokféle méreg, riasztó, valamint csapda megvásárolható a haszontalan rágcsálók eltüntetésére. Egyesek szerint, a hagyományos módszer még mindig a legjobb, ezért ajánljuk figyelmébe például az élve fogó egércsapda drótkalitkát.

Ez egy klasszikus tervezésű és működésű drótcsapda, ami leginkább azok számára ajánlott, akik a tradicionális rágcsálók elfogását részesítik előnyben, a mai kifinomult eszközökkel szemben. Masszív kivitelezésű, tartós termék, ami ha egyszer elkapta az egeret, többé már nem ereszti. A csalit a kalitka alján kell elhelyezni, az egér a csapda tetején bemászik, ám onnan már nincs visszaút a számára. Nézzen be ebbe a webáruházba, amennyiben Önnek is meggyűlt a baja a rágcsálókkal!