emelő toló erkélyajtó

Egy okosan felépített ingatlanban komoly szerep jut a külső és belső teret elválasztó nyílászáró egységeknek. Ezek a hideget vagy a meleget tartják kint, illetve igény szerint bent, de a fény beengedésében is döntő tényezőként játszanak közre.

Az emelő toló erkélyajtó esetenként méretes szárnnyal rendelkezhet, amin keresztül valóban elegendő természetes fény tud beszűrődni ahhoz, hogy kedvező körülmények legyenek a munkához, a megszokott életvitelhez. Ami miatt még szerencsés az emelő toló erkélyajtó mellett dönteni, az a jelentős helytakarékosság. Ez a kialakítás ugyanis a fal síkjában mozog, tehát nem fog nagy teret elfoglalni a helyiségben.

A masszív és könnyen mozgatható keretrendszerben többrétegű üvegezés található. Nagyon magas színvonalú fejlesztés eredménye, de mindez csak akkor tud megnyilvánulni, ha a beépítést szakember végzi el. Az emelő toló erkélyajtó önmagában is kiváló dizájnelem, hiszen jelenlétével növeli a helyiség varázsát, miközben a tökéletes légkör megteremtését szolgálja.