fogpótlás

Legyen az egy komolyabb betegség, esetleg egy sajnálatos baleset, vagy csak maga az idő, amikor a rágóeszközeink egy jelentős része egyszerűen elhagy bennünket, érdemes mihamarabb korrigálni a sajnálatos állapotot. Szerencsére, a fogpótlás manapság már olyan cipőben jár, aminek keretén belül ez biztosan nem jelent majd akadályt. Vannak bizonyos szakmák, amelyekben elengedhetetlen a szép, bizalomgerjesztő mosoly.

A modern technikai fejlesztéseknek és innovatív technológiáknak, alapanyagoknak hála, a végeredménnyel mindenki elégedett lehet. A fogpótlás megoldható teljesen rögzített formában vagy kivehető változatban. Amikor csak egy kisebb híd készítésére van szükség, amit a szomszédos koronák tartanak, akkor igen gyors eljárás keretében valósul meg a végleges fogpótlás.

A cirkónium oxid olyan kerámia komponens, ami teljesen az eredeti fogakhoz hasonlóan töri meg a fényt, ezért olyan hatást kelt, mint az eredeti változat. A fogpótlás már néhány nap alatt teljesen elkészül és ezt követően azonnal terhelhetővé válik. Merüljünk el a részletekben és használjuk ki okosan a lehetőséget!