plasztikai sebész
plasztikai sebész
Plasztikai sebész

Élnek közöttünk olyan hölgyek, akiknek önbizalomhiányuk van amiatt, hogy nem eléggé nőiesek, kerekek a melleik. Talán Ön is hasonló problémával küszködik? Ha kíváncsi arra, hogy milyen árakra számíthat most a fővárosban, akkor a drfalus.hu linkre kattintva megtudhatja. Ráadásul megoldást is fog találni erre a gondra! Lehetőség van regisztrálni egy személyes ingyenes konzultációra is dr. Falus György plasztikai sebészhez.

Tulajdonképpen a mellnagyobbítás világszinten és hazánkban is a legnépszerűbb, leggyakrabban igényelt plasztikai műtét a nők körében. Ez teljesen érthető, hiszen a kerek, feszes, telt keblek mindig a nőiesség legfontosabb szimbólumai voltak. Azoknak a hölgyeknek, akik feltűnően domború dekoltázst szeretnének, kerek implantátum beültetése javasolt. Viszont azoknak, akik a természetesebb formákat részesítik előnyben, a csepp alakú implantátum a megfelelő választás.

Az életben különleges döntés a mellnagyobbítás megrendelése, ezért erre jól fel kell készülni. Minden kérdésére választ kap a drfalus.hu linkre kattintva, tehát keresse ezt a weboldalt, mielőtt meghozná a döntését! Többféle implantátum beültetésével végezhető el ez a szépészeti műtét, a plasztikai sebészet dinamikus fejlődésével ez a választék folyamatosan bővül. Választható kerek és csepp formájú, sima, texturált, azaz érdes, microtexturált és polyurethan implantátum, anyaga szerint pedig lehet szilikon, illetve annak továbbfejlesztett változata, a kohezív gél, valamint a sóoldatos.

A plasztikai sebész és a páciens közösen dönti el minden esetben, hogy melyik lesz az ideális. Amikor már megvan a döntés, következik a műtét, ami szintén többféle módszerrel végezhető el. Ugyanakkor tudni kell, hogy a mellnagyobbítás nemcsak a keblek méretének a növelésére, hanem a kissé megereszkedett mellek formázására is alkalmazható. A mellplasztikai műtét előtt nélkülözhetetlen a labor, a mammográfia, 40 éves kor alatt a mellultrahang, az EKG és a mellkasröntgen. Ezekre a vizsgálatokra mindenképpen számítani kell.