zászló nyomtatás

A zászlók akkor igazán szépek, ha erőteljes színük van, makulátlanul tiszták és minőségi alapanyagokból, hibátlan technikával készülnek. A zászló nyomtatás vég nélküli lehetőségeket rejt magában. Miről is van szó pontosan és melyek a zászló nyomtatás előnyei? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk! A textilnyomtatás hazánkban is kifejezetten elterjedt technológia.

Ha egyedi pólót, vászontáskát, illetve egyéb nyomtatható textilből készült terméket szeretne, ma már számtalan szolgáltató közül tud választani. Persze más-más minőségben és árban. A különböző ruhaneműkön túl, a zászló nyomtatás is elérhető és kiváló minőségben megvalósítható. A zászló ugyanis egy nagyszerű alapanyag, akkor is, ha épp a nyomtatásról van szó.

Cégünk, a digitális nyomdatechnológiának köszönhetően szinte bármilyen grafikát elhelyez a kiválasztott zászlón. A zászló nyomtatás különlegessége, hogy az egyik oldalra felvitt fotóminőségű nyomat a túloldalon, annak tükörképeként, 90%-os színtelítettségben is megjelenik. A nyomtatásra leginkább a hurkolt poliészter, az áttört hurkolt poliészter, a kültéri selyem és a sűrű szövésű anyagok alkalmasak. A nyomtatott lobogók a vállalkozásoknak kiváló reklámértékkel bírnak és teljes mértékben egyénre szabottan készülnek.