Balaton pezsgő

Gyakran halljuk azt a tanácsot, hogy egészségünk érdekében ne fogyasszunk túl sok alkoholt és egészségtelen ételeket. De vajon ez a figyelmeztetés minden típusú italra vonatkozik? Nem, ugyanis a Balaton pezsgő fogyasztása semmilyen szempontból nem veszélyes és nem káros! Ennek több oka is van, például alacsony az alkoholtartalma, illetve kedvező kémiai anyagokat tartalmaz.

Sokan gondolhatnák, hogy jóval egyszerűbb, ha bort iszunk és a pezsgőt meghagyjuk az ünnepi alkalmakra. De a tudatos életmód része az is, hogy kellően megválogatjuk az egészséges italokat és beiktatjuk a hétköznapi életünkbe. A Balaton pezsgő mindegyik terméke gazdag íz-világgal és aromákkal rendelkezik, amelyek a hangulatunkra is jó hatással vannak, sőt, rendszeres fogyasztása növeli a szervezetünkben a boldogsághormonok szintjét.

Annak köszönhetően, hogy a kalóriatartalma nem magas, ezért akik diétáznak vagy fogyókúráznak, azok is bátran ihatnak egy-egy pohárkával. A Balaton pezsgő hozzájárul a testi-lelki egészségünkhöz, ezért fogyasszunk, de csak mértékkel!