Kézműves szappan

A bőrnek nem minden esetben tesz jót a mesterséges anyagokkal való érintkezés, ezért lehetőleg a természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használatára kell törekednünk. A Happy Derma weboldalán kapható, kézműves szappan számos típusban vehető meg, ezért keressük meg a kedvencünket!

Nem mehetünk el szó nélkül az angyalkát formázó, kecsketejes változat mellett, ami kiválóan alkalmas az érzékek kényeztetésére. Finom illattal rendelkezik a levendulás kézműves szappan is, amely remek társnak bizonyul a stressz levezetéséhez. A kínálatban van még diós típus is, amely igazi különlegességnek számít.

A csipkebogyó-olajas változat akkor fogja elnyerni a tetszésünket, ha az öregedés lelassítása, illetve a kötőszövet erősítése a célunk. A katica alakú, többféle színben kapható kézműves szappan nagyon fog tetszeni a gyerekeknek, akik a fürdőkádban remekül tudnak majd vele játszani.

Ezenkívül a dínó alakú kozmetikum is megvehető a kicsik szórakoztatása érdekében. Mivel az árak kedvezőek, ezért a rendelés nem jelent nagy anyagi terhet.