Karosszéria fóliázás

A régebbi és persze, újabb autókat is kötelező megvédeni a külső káros hatásoktól, amelyek nem csak fizikaiak lehetnek, például ütés, horpadás vagy karcolás, hanem kémiai is, mint például a napfény ártó sugarai vagy egyéb vegyületek, anyagok.

Ezek ellen jelenti a karosszéria fóliázás a teljes védelmet, amelyik napjainkban már egyre olcsóbb és megfizethetőbb. A kocsi karosszéria fóliázás azért annyira hasznos és egyre inkább elterjedő újdonság az autótulajdonosok között, mert sok fajtánál nem csak a védelem adott, hanem az esztétika is. Léteznek már olyan karosszéria fóliázás megoldások, amikkel maradéktalanul egyedivé lehet tenni még egy régebbi személyautót is. Ez a szolgáltatás sokaknak azért előnyös, mert például túl drága a fényezés.

A karosszéria fóliázás legfőbb pozitívumai között az is említést érdemel, hogy sokáig bírja, és olcsóbb, mint az új színre fúvás vagy a komplikáltabb fényezés. Ezen megoldásnál is adott a változatosság, ugyanis a tulajdonosok előtt határtalan szín- és mintaválaszték van, így a tökéleteset nem nehéz megtalálni.