Bussare kilincs különleges kivitelben
Bussare kilincs különleges kivitelben

A nyílászárók és a tartozékok megvásárlásakor mindig figyelembe kell venni, hogy minőségi darab kerüljön beépítésre. A hiba kiküszöbölése érdekében, érdemes kikérni a hozzáértő szakemberek véleményét. A Bussare kilincs palettáján temérdek különböző formájú gyártmány elérhető.

A jól megmunkált darabok anyagilag megterhelőbbnek tűnhetnek, de a tartósabb szerkezetek időtállóak, szemben az olcsóbb árucikkekkel. A megrendelő válogathat a klasszikus és a modernebb változatok közül.

A szerkezet rozsdamentes acélból és alumíniumból is készülhet, amelyek az évek múlásával sem kopnak meg. Az alapcsomag tartalmazza a beszereléshez szükséges csavarokat, amelyekkel a szerkezet biztosabban beilleszthető.

A napi szinten használt termékre a gyártó több év jótállást vállal. A Bussare kilincs kiemelkedő képviselője a rozettás kialakítású fogantyú, ami két különálló részből tevődik össze és bármilyen ajtótípusra gond nélkül felilleszthető. A pontos munkával elkészített minőségi gyártmányt 250.000 ajtónyitásra tesztelték.