Huawei Mate 10

Elkezdték egyre jobban uralni a piacot, erős konkurenciává alakultak a többi gyártóval szemben és sikerült felkapaszkodniuk a nagyokhoz Vajon mennyi időre van szüksége a Huawei okostelefonok gyártójának, hogy túlszárnyalja a nagyokat?

A mobilok piaca rendkívül érdekes. Mi, európaiak nem is tudjuk, hogy Kínában hányféle gyártó létezik, akik ontják magukból a különféle okostelefonokat és sokuknak esze ágában sincs betörni az európai piacra.

A Huawei okostelefonok azonban már évek óta itt vannak és egyre jobb modellekkel kényeztetik el a felhasználókat. A felépítésük igazán prémium kivitelezésről tanúskodik. Nagyon fejlődtek a kamera technológiában is, kiváltképp azóta, amióta együtt készítik az optikákat a Leicával.

Erős processzorok nagyméretű memória és tárhely kap helyet a készülékekben és mindez nagyon kedvező áron. Sokunknak ezért olyan vonzóak a Huawei okostelefonok, viszont a pozitívumok mellé sorolhatnánk a változatos színeket, amelyekkel készülnek a készülékek és a dupla kamera nyújtotta lehetőségek kihasználását.