HTC okostelefonok

Minden új modellben van valami különlegesség, ami eltér a többi gyártó készülékeitől. A HTC okostelefonok dizájnja messziről felismerhető. Nem hanyagolták el a telefonok akusztikáját sem. A hangszóró már nemcsak a csengőhangok miatt kerül beépítésre. Mindenki gyakran néz a telefonon videókat, filmeket, de zenehallgatásra is sokan használják.

A HTC okostelefonok egyes modelljeiben, az előlapba sztereó hangszórókat építettek, ezzel garantálva a készülékek példátlan hangzását. Nagy igényt fektetnek a kamerákba, mind hardver, mind szoftver téren, mert ez a két dolog ugyanolyan fontos, hogyha kamerákról beszélünk a HTC okostelefonok esetében. A készülékek az Android rendszerre épülnek, amelyekből mindig az új verzió fut a gyártó friss modelljeiben.

Nem feledkeznek meg az 1-2 éves telefonjaikról sem, hiszen ezekre is folyamatosan érkeznek a frissítések, amelyek lehetővé teszik a készülékek időtállóságát. Gyakran azért kerülnek a telefonok cserére, mert egy idő után belassulnak, de a HTC okostelefonok olyan processzorokat tartalmaznak, amelyek sok időn át biztosítják a készülék gyorsaságát.