Esernyő tartó

Amikor a ház berendezéséről van szó, sokan nem akarnak csak az esztétikára törekedni, hanem olyan megoldást szeretnének kiválasztani, aminek több ezer éves hagyománya és szabálya van. Nyilvánvalóan idesorolható a Feng Shui is, amit Magyarországon is egyre többen szeretnek.

Ezen ideológia megszabhatja az esernyő tartó, polc, kanapé, szobanövény és a függöny helyét is a lakásban. Ezért is jelenthető ki, hogy ez az irányzat az emberek környezetét, a helyiségeket célozza meg, olyan kialakítást helyezve előtérbe, amivel a lakók kellemesebbé tehetik az életüket. Ez azért van, mert az otthonnak lényeges hatása van a jólétre és az egészségre, emberi kapcsolatokra is. Ezek pedig nagy szerepet játszanak a sikerességben.

A Feng Shui szerint az egyik legfontosabb lakásrész az előszoba, ahol mindig az első benyomás éri az embert a házba való belépést követően. Ezért is szükséges például az esernyő tartó ideális helyre való elhelyezése. Erre azért is kell figyelni, mert úgy tartják, hogy az otthon ezen részében lép be a házba az energia.