zsírégető edzésterv

A téli hónapokban a kevés mozgás és a plusz kalóriák gyorsan lerakódnak, ami elhízást eredményez. Nemsokára itt a strandszezon és mindenki szeretne csúcsformában lenni. A fogyás nem könnyű és nem fog magától bekövetkezni, viszont kitartással és szakember segítségével kitűnő eredményeket lehet elérni. Ezért is segíthet egy jó zsírégető edzésterv. Nem szükséges drága kondibérletet vásárolni, mert otthon, nyugodt környezetben is lehetőség van a fogyásra. Ha elhatározta, hogy szeretne életmódot váltani, akkor iratkozzon fel az ingyenes 12 hetes programra!

Ez a csomag tartalmazza az edzéstervet és az ezzel járó diétát. A programhoz 3 edzésforma tartozik, alacsony, közepes és magas intenzitású gyakorlatokkal, így mindenki azt a mozgásformát választhatja, amit a leghatékonyabban el tud végezni. A zsírvesztéshez nagyon jók a hasizom gyakorlatok, a futás és az úszás, viszont a fogyáshoz, a kockahashoz a diéta is fontos. Az étkezési programot dietetikusok állítják össze és a mindennapi rutinba könnyen beilleszthető, akár a munkahelyen is.

A napi gyakorlatsor elvégzéséhez a családtagokat is bevonhatjuk, mivel a mozgás senkinek sem árt. A férfi és a női szervezet különbözik, úgy felépítésben, mint teherbírásban, ezért a diéta sem egyforma. Az éhségérzetet csökkenti a napi 1-2 pohár fehérje ital és ezen kívül segít a rostok képzésében és az izmok regenerálódásában. A magas intenzitású gyakorlatoknál rengeteg kalória használódik fel és gyorsan beindul a zsírégetés. Ez akkor történik meg, ha az edzés alatt a pulzusszám 100 fölé emelkedik.

A nőknél a szülés után visszamaradt kisebb pocakot speciális gyakorlatokkal és fokozatos edzésekkel el lehet tüntetni. Ez a zsírégető edzésterv nem önsanyargató fogyókúra, hanem szakemberek által összeállított program, ami hosszútávon eredményes és hatásos. Személyes adottságai alapján mindenki azt a mozgásformát választja, amit az életkora, testsúlya és edzettsége megenged. A rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás hozzájárul az egészséges szervezet fenntartásához.