Kiváló segítség a Hitachi láncfűrész
Kiváló segítség a Hitachi láncfűrész

Gyakran akad a házkörül olyan teendő, amihez nélkülözhetetlen egy láncfűrész. Ilyen például a faápolás és a tűzifa feldarabolása is. A Hitachi láncfűrész azoknak ajánlott, akiknek az ár mellet a minőség is fontos szempont. A Hitachi láncfűrész amatőröknek is remek eszközt nyújt a kerti munkák elvégzésére. Ha végiggondoljuk, hogy mik az elvárásaink egy ilyen kerti szerszám felé, akkor pontosan a Hitachi márka termékének tulajdonságait fogjuk körülírni.

Először is kell egy legalább 30 köbcenti űrtartalmú gép, hogy minden ház körüli feladatot el lehessen végezni. Továbbá szeretnénk huzamos időn át használni a szerszámot, így fontos a minőség, a garancia és az alkatrészek pótolhatósága. A láncvezető kerti munkákhoz szükséges hossza legalább 30-40 centiméter. Nagyon fontos, hogy a gép súlya minél kisebb legyen, nemcsak felemelni kell tudjuk, hanem esetenként órákig kézben tartani is. Legyen rezgéscsillapító, de inkább gumibak, mint rugós megoldás.

Továbbá biztonsági szempontokból jobb lenne oldalsó láncfeszítés, hogy véletlenül se érjünk az éléhez. Nem utolsó szempont, hogy katalizátorral legyen ellátva és a káros anyag kibocsátása is minimális legyen. Ha ezeket végignézzük, pontosan a Hitachi láncfűrész CS33EB típusát írtuk körül. Ez a verzió a Hitachi láncfűrész család legkönnyebb darabja, súlya csupán 3.8 kilogramm. Egyetlen feltöltéssel hosszabb időn át is tudjuk használni, amit a 32 köbcentis tökéletes égésű motor és a méretes üzemanyag és olajtartály biztosít.

A Hitachi láncfűrész ezen típusa tökéletes biztonságot nyújt kezelőjének azáltal, hogy mindkét oldalt rögzített láncfékkel és oldalsó láncfeszítési lehetőséggel van felszerelve. Egy nagyon mutatós és praktikus darab. Az említett Hitachi láncfűrész 30, 40 és 45 centiméteres láncvezetővel is tökéletes működik. Ha Ön is szeretne egy ilyen minőségi, biztonságos és felhasználóbarát Hitachi láncfűrész tulajdonosa lenni, akkor tekintse meg most a szerszamgepwebshop.hu ajánlatait! A szerszamgepwebshop.hu webáruházban most 17 százalékos kedvezménnyel vásárolhatja meg az egyes darabokat.