Mennyezeti klíma

Sokszor előfordulhat, hogy egy szoba vagy iroda kicsi mérete miatt, nehézkes megoldani a fűtést és légkondicionálást. A kevés hely lehetetlenné tudja tenni a fűtőtest vagy egy klíma beszerelését. Ilyen esetben a mennyezeti klíma nagy segítségünkre lehet, hiszen nevéből adódóan is észrevehető, hogy a plafonon helyezkedik el.

Ezen típusú eszközök egy részét be lehet építeni a mennyezetbe vagy állmennyezetben. Ezáltal nem zavar senkit a helyiség terébe belógó klíma. Amennyiben elég magas a plafon erre nincs szükség, hiszen bőven elfér. A helytakarékosság mellett, még számos előnye is van, mint például a gyors légcsere, ami annak tulajdonítható, hogy a hideg vagy meleg levegő fentről érkezik, ezáltal egy körforgást alakít ki.

Mindezek mellett, a mennyezeti klíma nagyteljesítménnyel, de rendkívül energiatakarékosan képes működni. Bárhogy is nézzük, minden adottsága megvan, ugyanúgy mint a falra szerelhető társainak, ráadásul helytakarékos és hatékonyan, gyorsan beállítható az optimális hőmérsékletet.