háromkerekű kerékpár

A biciklizés mára szinte szabadidős tevékenységgé nőtte ki magát, persze a munkába járás egyik közkedvelt eszköze is. A háromkerekű kerékpár igazán érdekes modell, hiszen hátul duplakerékkel van felszerelve, ezzel könnyítve a hajthatóságot és növelve a teherbírását.

Többségében kosárral együtt kapható minden modell, így könnyedén lehet egy nagyobb bevásárlást is elintézni vele. A hatsebességes változat remek lehetőségeket nyújt a mindennapok során, jól kihasználható darab.

A háromkerekű kerékpár csúszásgátló pedálokkal szerezhető be, illetve acélvázzal. Egyszerűen hajtható és pillanatok alatt el lehet tekerni rajta bárhová. Ár-érték arányban nem képvisel drágább kategóriát, mint egy hagyományos bicaj, ezért emiatt sem kell aggódni. A színekben is akad választék, bárki megtalálhatja a hőn áhított bicajt.

A háromkerekű kerékpár kínálat egyre inkább bővülést mutat, mivel több korosztálynak is praktikus módja a városi közlekedésnek, kényelmes és még a sportos életmódot követőknek sem hátrányos.