Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com

A kopaszodás és a hajhullás mindennapos gond. A férfiak 65 %-a 60 éves korára, a nők 40 %-a 40 éves korára megtapasztalja ezt a problémát. Az érintettek legtöbbször elsőként igyekeznek elrejteni ritkuló fejtetőjüket, közben pedig lázasan keresik a megoldást a hajhullásra. Ekkor előfordulhat, hogy olyan termékeket és eszközöket találnak, amelyek megoldást kínálnak a hajvesztésre, azonban az eredményességük megkérdőjelezhető. Sok esetben ugyanis csak ideiglenes javulás érhető el velük, vagy rosszabb esetben egyáltalán nem használnak, sőt, még rontanak a haj állapotán. Ma az egyetlen biztos módszer a hajhullás megállítására és a kopaszodás visszafordítására a hajbeültetés.

A hajbeültetés során a páciens saját hajszálait használjuk fel az átültetéshez. Mivel általában a kopaszodás a tarkótáji területeket nem érinti, és itt egyébként is sűrűbb a haj, mint a fejtetőn, így onnan biztonsággal kinyerhető a megfelelő mennyiségű hajszál. A beültetett területen ezek a hajszálak megőrzik azt a tulajdonságukat, hogy ellenállnak a kopaszodásnak, ezért az új helyükön sem fognak kihullani. A hajtranszplantációnak több technikája van, ma a legfejlettebb az S.H.E. módszer, amely a HIMG hajbeültetési klinika fejlesztése.

A HIMG klinika Magyarország legmodernebb hajbeültetési klinikája. Számtalan elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek nem csak Magyarországról, hanem Európa majdnem összes országából. Nemzetközi szívonalú eszközparkkal rendelkeznek, sebészeik +20 év kombinált tapasztalattal bírnak. A HIMG klinikán a hajbeültetési utáni hajnövekedés garantált.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!