Pannon Work munkaerőkölcsönzés
Pannon Work munkaerőkölcsönzés

Előfordulhat az, hogy Ön nem hosszú távra, hanem csupán pár hónapra szeretne felvenni alkalmazottakat a nyár folyamán. Ebben az esetben nyugodtan igénybe veheti a Pannon Work munkaerőkölcsönzés szolgálatait, ugyanis a cég tud új alternatívákat mutatni.

A kölcsönzés esetében Önnek nem kell „rendes” munkaviszonyban foglalkoztatnia a dolgozót, mivel az alkalmazott csupán közvetítés útján van Önnél. Természetesen a Pannon Work munkaerőkölcsönzés csak a legfelkészültebb és legtapasztaltabb jelölteket küldi el Önhöz, hiszen fontos az, hogy meg legyen elégedve a szolgáltatással.

A toborzási folyamat során a Pannon Work igyekszik minél jobban felmérni a jelentkezőket, éppen ezért a közvetítőnél nemcsak a jelöltek önéletrajzát olvassák el, hanem személyes interjú során meg is ismerik őket.

A Pannon Work munkaerőkölcsönzés szempontjából azt is fontosnak tartja, hogy megkérdezze a cégeket arról, hogy mennyire vannak megelégedve a kiközvetített emberekkel, s ha problémák merülnek fel, akkor természetesen segítenek a megoldásban.