Cardo matracok
Cardo matracok

A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. termékei kiérdemelték a gyógyászati segédeszköz minősítést, ezáltal decembertől a minősített matracok egészségpénztári kártyára is elszámolhatóvá váltak. A hivatalos vizsgálat, melyet a GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) még az ősszel végzett, elismerte egyúttal a Cardo matracok minőségét is.

A Cardo matracok gyártója, a Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. Magyarországon az egészséges, pihentető alvás szakértőjeként vált népszerűvé, termékeit számos ortopéd szakorvos is ajánlja meglévő vagy megelőzendő gerincproblémákra.

A Cardo matracok tulajdonságait a gyártó egyedi fejlesztéseinek köszönhetjük, az olyan innovációnak, mint az Egészség Center, – amely a test középső harmadát támasztja alá, ezáltal a gerincoszlop alvás közben is természetes helyzetben marad, – valamint a Cardo Tech rugórendszer. Ezen fejlesztések együttesen érdemelték ki a gyógyászati segédeszköz minősítést a termékek számára.

Az elszámolható Cardo termékek a következők: a Silver, a Gold, a Prémium kategóriás, továbbá az iSpace és a Masterpiece típusú matracok, amiket jelenleg 19 egészségpénztárnál lehet elszámolni, de a lista folyamatosan bővülni fog. Bővebb információkról, és az elszámolás részleteiről a boltokban lehet érdeklődni, valamint a cég honlapján is értékes információk olvashatóak.

A Cardo matracok nem csak hazánkban, illetve a lakossági felhasználás során váltak híressé, a szállodaipar is felfigyelt a Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. termékeire, így a cég 2013-tól hivatalosan is a Hilton szállodák ágy és matrac beszállítója lett teljes Kelet Közép-Európában.

További információ: http://cardo.hu/hirek/gyogyaszati-segedeszkoz-minositest-kaptak-a-cardo-matracai