AL KO elektromos fűnyíró

A tavasz egyik érezhető jele, a hőmérséklet emelkedésén túl, a gyeptakaró megélénkülése. Amikor ez bekövetkezik, akkor bizony megéri elővenni az AL KO elektromos fűnyíró készüléket, különben gyorsan túlnő a növényzet, ami a későbbiekben sok problémát okozhatna. Ha a régi berendezés megadta magát, vagy eddig nem volt rá szükség, mert csak most lett pázsit telepítve az udvarra, akkor jobb felkészülni mindenre időben.

A zöld takaró akkor fest igazán jól, ha rendszeresen foglalkozunk azzal. Az AL KO elektromos fűnyíró bevetésével gyorsan és könnyedén elvégezhetjük a szükséges munkafázisokat.

Választható a hálózatról táplált típus, illetve van akkumulátoros is. A nagy gyűjtőtartálynak hála, a zöld javak bekerülnek a pufferbe és onnan néhány mozdulattal eltávolíthatóak. A széles munkafelületnek hála, egy menetben jelentős rész lefedhető. Az AL KO elektromos fűnyíró kezelése egyszerű, amivel mindenki elboldogul, így a család bármelyik tagja magára vállalhatja a kerti munkát. A zöldtakaró pedig meghálálja a rendszeres gondozást.