Gregersen Art Hostel
Gregersen Art Hostel

Sokan keresnek szállást Budapesten a Lónyai utca környékén. Ha Ön is szeretne itt megszállni, akkor a figyelmébe ajánljuk a Gregersen Art Premium hostelt. Itt összesen 15 szoba közül választhat, tehát biztosan megtalálja majd a megfelelőt!

A http://gregersenart.insta-hostel.com/ oldal szerint a helyiségekben van légkondicionáló, ezért itt nyáron sem fogja rosszul érezni magát. Ön döntheti el, hogy a közös vagy a privát fürdőszobában szeretne tisztálkodni. A recepció éjjel-nappal a rendelkezésére áll, tehát bármikor kérhet segítséget.

A http://gregersenart.insta-hostel.com/ honlap szerint a szobák kilátása is remek, ezért ebből a szempontból is megéri itt megszállni. A budapesti nevezetességek sincsenek innen messze, tehát könnyedén felfedezheti a várost, ha a Gregersen Art Hostelben száll meg.

Mivel a konyha jól felszerelt, ezért akár főzésre is lehetőség nyílik. A modern berendezési tárgyaknak köszönhetően bármikor otthon érezheti magát. A http://gregersenart.insta-hostel.com/ oldalon tájékozódhat az árakról, ha itt szeretne megszállni pár éjszakára.