Gázpatron

A kempingezőknek mindig fel kell készülniük a több napos kirándulásra, ami miatt fontos az elindulás előtt ismét megvizsgálni a listát, nehogy kimaradjon valami. Az egyik legrosszabb érzés, amikor a gázpatron otthon marad, hiszen nélküle a főzés egyszerűen nem mehet végbe. Ekkor a kirándulók el kell menjenek fáért, beszerezni a jó száraz darabokat és tüzet csinálni, ami gyakran nem is olyan egyszerű.

Ha megvan a gázpatron, akkor a fáradalmakat el lehet felejteni. Az egyik leginkább elterjedt modell a 190 g töltetű, ami használható barkács és profi forrasztó készülékekhez is. A kiemelkedő teljesítmény miatt, nem fog attól tartani a szakember, hogy ezzel nem végezhető el a kiszemelt tevékenység.

A gázpatron ideális választás a túrázóknak, hegymászóknak, kempingezőknek, vadászoknak, halászoknak. Sőt, sok favágó, bádogos és kéményseprő is szívesen választja ezt, amikor tűzhöz akar jutni. A gázpatron gondmentesen beilleszthető gázlámpákba, gázfőzőkbe vagy kemping főzőkbe. Ezzel az étel sokkal gyorsabban készen lesz.