fürdő játékok

Végre itt a nyár, így előkerülhetnek a pancsoláshoz szükséges eszközök! A fürdő játékok közül sok a kádban is nagyon jó szolgálatot tesz, azonban az igazi szórakozás a kerti medencében vagy a tóparton, tengerparton van. Amikor az ember ezekre a játékokra gondol, először a hagyományos, de már eléggé unalmas sárga kiskacsák jutnak az eszébe.

Felejtsük el ezeket, hiszen ma már rengeteg innovatív formavilágú játék kapható. A tikkajatek.hu webáruházban nagyon sok jópofa, különleges és nem utolsósorban kiváló minőségű termék kapható. A fürdő játékok itt új és egyedi formavilágban, strapabíró minőségben vannak jelen.

A különleges kivitelű locsolókanna és vödör remek szórakozást biztosít, legyen szó fürdésről, kertészkedésről, strandolásról, homokozásról vagy a szobanövények öntözéséről. A fürdő játékok között, a szintén egyedi tervezésű vízi szettek is megtalálhatóak, amelyek kinti és benti pancsolásra is kiválóan alkalmasak. A színváltós fürdős könyvek a kisebbeknek tartogatnak számos aranyos meglepetést.