Ford autók
Ford autók
Ma már a statisztikákból tudhatjuk, hogy országonként hány autó jut egy személyre és bizony joggal jelenthetjük ki, hogy ezek száma jelentősen megnőtt az utóbbi években.
A kényelmes életmód egyik elengedhetetlen eszközét képviselik, ezért egy háztartásban igény szerint, akár két vagy három példányt is fenntartanak belőle. A népszerű Ford autók meghódították a világot, ma már szinte mindenhol előfordul ez a márkajelzésű gépjármű. Ez nem is csoda, hiszen makulátlan történelme, töretlen hírneve és népszerűsége az idők folyamán csak növekedett. Amerika ipari fejlődésével írta együtt a történelmet, igazodva a mindenkori igényekhez, szükségletekhez.

A Ford tudta, hogy mi kell a társadalomnak és igyekezett mindezt megadni számukra. Napjainkban is hatalmas szerepe van. Európában az ötödik legnagyobb autógyárnak tekinthető. Magyarországon pedig az elmúlt évben Ford típusú gépjárműből és haszonjárműből vásároltak a legtöbbet, ezzel is bizonyítva töretlen népszerűségét és a fogyasztók márkába vetett bizalmát.