fonyódi szállás

A Balaton Magyarország egyik legszebb helye. A több száz négyzetkilométeres területen elterülő festői tó lehetőséget ad arra, hogy sok aktív vagy lustálkodó napot töltsünk el itt. A fonyódi szállás kiválasztásakor fontos megválaszolni a kérdést: mit akarunk valójában csinálni a balatoni tartózkodásunk alatt?

Ha a tengerparton szeretnénk pihenni vagy a szórakozóhelyeken és a diszkókban szórakozni, akkor a fonyódi szállás helyett, Balatonfüreden vagy Siófokon, esetleg azok közvetlen közelében érdemes lakhatást keresni. Aki a városnézés iránt érdeklődik, annak Keszthely vagy a déli parton lévő fonyódi szállás lehet jó választás.

Aki pedig inkább lustálkodásra és nyugodt, füves strandon töltött nyaralásra, esetleg természetvédelmi területre való kirándulásra gondol, az választhatja a Kis-Balaton környéki települések egyikét. A déli part viszonylag sekély, így a fürdőzők egyes pontokon akár több 100 méterre is elsétálhatnak a parttól, ahol a víz csak derékig ér. A fonyódi szállások csendesek és nyugodtak, így tökéletesek a gyerekekkel való pihenésre.