Folyékony szappan érzékeny bőrre

A rendszeres és alapos kézmosás már régóta szükséges és fontos eljárás. A kozmetikai termékek segítenek fenntartani a személyes higiéniát és gondoskodnak a bőrről. A speciális folyékony szappan érzékeny bőrre megszabadít a látható szennyeződésektől, mikrobák és baktériumok nagy részétől, amelyek irritációt, gyulladást és különböző bőrpanaszokat okozhatnak.

A környezetbarát kozmetikumok gyártására szakosodott BIOLA márka szakemberei által kifejlesztett folyékony szappan érzékeny bőrre megteremti a rendszeres kézmosás élvezetesebbé tételét. A bőrsemleges pH érték és a természetes összetevők a lehető legkényelmesebb érzést biztosítják és így késleltetik a bőr kiszáradását.

A folyékony szappan érzékeny bőrre egyedülálló kozmetikai termék, amivel minden egészség-centrikus háztartásnak rendelkeznie kell. Összetételében jótékony hatású gyógynövényeket tartalmaz, amelyek a szükséges összetevőkkel hidratálják a bőrt. Aloe juice és makadámdió olaj tartalmú termékünkkel a smink nyomait is bátran és biztonságosan eltávolíthatja az arcáról.