fényvédős testápoló

Az erős napfénytől nemcsak az arcunkat tanácsos védeni minden évszakban, hanem az egész testünket, hiszen a káros sugarak kellemetlen utóhatásokkal járnak. Ehhez érdemes kiváló terméket használni, mint amilyen az Ahava fényvédős testápoló, ami maximális védelmet biztosít a kényes bőrnek is. 30 faktoros UV elleni védelemmel ellátott készítmény, ami képes ellensúlyozni a napsugarak okozta bőröregedést.

Tulajdonságai közé tartozik, hogy hidratáltan, puhán tartja a felhámot, hozzájárul a rugalmasságának, bársonyos tapintásának megtartásához. Ezen fényvédős testápoló használatával nyugodtan tartózkodhatunk a napsütésben, napozhatunk, kirándulhatunk, bográcsozhatunk, mert a nap végén nem lesznek kellemetlen tünetek.

Az Ahava egyedülálló, holt-tengeri hatóanyagaival és a dél-amerikai őserdők antioxidánsaival erősíti, táplálja a bőrt. Kiváló készítmény ez a fényvédős testápoló, amit egyszerűen és gyorsan megrendelhetünk az ahavashop.hu internetes drogériából. Hatásos, tehát kifejezetten jó döntés!