Feliratozható bögre
Feliratozható bögre

Az évek során egyre ötletesebb ajándékokat adnak a cégek a dolgozóiknak, üzleti partnereiknek és ügyfeleiknek. Az örök sláger bögre megújult külsővel jelenik meg az ajándékok között. Ugyanis a céges logók, rendezvények nevei és mottói, valamint a szponzorok is rákerülhetnek a bögre oldalára.

A képek, jelmondatok lehetnek vidámak, figyelemfelhívóak, ki mit szeretne. Azt nem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan meglepetések, amelyek kortól, nemtől és alkalomtól függetlenül adhatóak.

Ezek közé tartozik a bögre is. Itt arra kell odafigyelni, hogy a kinézete esztétikus legyen, a rajta lévő felirat pedig vagy vicces vagy mélyen elgondolkodtató. Ez egy folyamatosan használatban lévő tárgy, amit az emberek naponta többször is kézbe vesznek.

Ha vonzalmat éreznek iránta, akkor az adományozó is kedvesebb lesz számukra. Ha valami nem szimpatikus benne, akkor ezt is azzal azonosítják, akitől kapták. Lehet, hogy valaki ezt túlzottnak érzi, de az tény, hogyha valami tetszik, akkor jobban vonzódunk hozzá.