AMD Ryzen 7, az ára 130.990 Forint

A korral a technológia is fejlődik, aminek hála ma már rengeteg terhet levesznek vállunkról a különböző digitális eszközök. Jó néhány évtizeddel ezelőtt az első számítógépek még betöltöttek egy teljes szobát, míg ma már az AMD Ryzen 7, az egyik legerősebb processzor hatalmas teljesítménnyel igen aprócska. Az ára 130.990 Forint, ami egy elég szép összeg, de minden tekintetben megtérülő befektetésnek számit. Vannak, akik számára teljesen elengedhetetlen, hogy a számítógépük hatalmas teljesítménnyel bírjon, ugyanis hobbijuk vagy éppen munkájuk megköveteli ezt.

Szerencsére a processzor beszerzése, már nem okozhat problémát, ugyanis az, akár online is megrendelhető néhány mozdulattal! A 16 MB, 3400 MHz órajellel, 8 maggal ellátott termék a konzolokszervize.hu oldalon beszerezhető és az ára 130.990 Ft mindösszesen. Tartsuk a lépést a korral, ugyanis hihetetlen, hogy milyen gyorsan fejlődik az elektronika. Ami ma még csúcstechnológiának számít, az egy éven belül lassan elavulttá válhat.

A gyártók igyekeznek mindig újabb rendszereket megalkotni, amelyek még többet tudnak nyújtani és természetesen kisebb helyet foglalnak el. Ez a törekvés vezetett el odáig, hogy ma már a zsebünkben hordozhatunk hatalmas teljesítménnyel rendelkező okostelefonokat, amelyek gyakran egy asztali számítógép tulajdonságaival is vetekedhetnek.  Az AMD Ryzen 7, amelyiknek az ára 130.990 Ft sok éves kutatómunka eredménye. Biztosak lehetünk abban, hogy kielégíti igényeinket a termék, azért nem érdemes tovább várni, hanem minél előbb vásároljuk meg, majd szereljük be a készülékünkbe.

Az utasítások értelmezésében és vezérlésében egyedülálló nagyteljesítményű rendszernek hála, hihetetlen sebességgel leszünk képesek dolgozni vagy éppen játszani. Minél erősebb egy processzor, annál kényelmesebben és gyorsabban kezelhető a számítógép. Mint jól tudjuk az idő pénz, így jól jön a nagy sebesség! Adott a csúcsteljesítményű AMD Ryzen 7, amelyiknek igaz, hogy az ára 130.990 Ft, de az összeg hetek alatt megtérülhet és leegyszerűsíti munkánkat.