165 70 r14 nyári gumi

A biztonságos vezetés érdekében fontos, hogy a gépjárműre mindig az adott évszaknak megfelelő gumiabroncs legyen felhelyezve. A 165 70 r14 nyári gumi is remek választás, ami többek között a Contineltal és a Rotalla márkanév alatt is megtalálható. Ez a típusú gumi speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy a melegebb hónapokban is biztosítani tudja a kellemes, akadályoktól mentes vezetés élményét.

Professzionális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően, a 165 70 r14 nyári gumi tökéletes tapadást biztosít 7 Celsius fok felett, ami által jelentős mértékben lecsökkenthető a balesetveszély. A kerekek menetstabilitását minden esetben biztosítani kell.

Nyáron gyakran előfordulnak hirtelen esőzések, aminek következtében az utak nyálkássá, csúszóssá válhatnak. A 165 70 r14 nyári gumi azonban tökéletes védelmet biztosít. Használata nemcsak a biztonságot segíti elő, hanem a kényelmet, zavaró tényezők nélküli utazást is. Ezek az abroncsok csendesebben működnek és lassabban kopnak, mint más típusú gumik.