Étkezőasztal
Étkezőasztal

Az ebédlő, általában a legtöbb lakásban központi helyet foglal el. Ugyanis az étkezés a családi vagy baráti összejövetel fontos része, ezért lényeges, hogy milyen az étkezőasztal. Aki gondosabban tervez, az átgondolja, hogy általában mennyien használják, milyen a család életvitele, mennyi vendég jön hozzájuk.

Ezért sokan döntenek kihúzható étkezőasztal mellett, hiszen ez a mindennapokban helytakarékosabb, viszont ha nagyobb társaság is megfordul a lakásban, mindenki kényelmesen elfér mellette. Az is fontos, hogy az asztal mellett elegendő hely maradjon, ahol kényelmesen lehet járni.

Hiszen az étkezőben, az evés idején kívül, általában nagy a sürgés-forgás, tehát fontos, hogy legyen elegendő szabad hely. Ezen felül, a bútorokkal túlzsúfolt szoba nem is mutat jól és egyáltalán nem praktikus.

A többi bútorhoz hasonlóan, az étkezőasztal kínálat is többféle borítással érhető el. A kérhető borítások famintázatúak és különböző színűek. Az étkezőasztal mellé székek is választhatóak. A legtöbb esetben vásárlóinkra bízzuk a döntést, hiszen ők tudják, hogy mit és milyet szeretnének.