fog implantátum Budapest

Ez a legmodernebb eljárás, ami manapság elérhető a rágócsont pótlását illetően. Titánból készült speciálisan kezelt fog implantátum Budapest klinikáin egyszerűen beültethető. A beavatkozás teljesen fájdalommentes és a szomszédos csontok is érintetlenek maradnak. Végeredményképpen újra magabiztosan mosolyoghat, rághat és haraphat. A műgyökér szervesen rögzül a csontba.

A kezelés, illetve a beültetés több lépésből áll. Először felmérik az állapotot, aztán a páciens kap egy árajánlatot. Amennyiben mindenben megegyeznek, kezdődhet a folyamat. Az esztétikai zónában lévő rágócsontok hiányából kifolyólag veszíthet az önbizalmából.

A fog implantátum Budapest rendelőiben hangulatos környezetben kerül kivitelezésre, így a beteg közérzete javul és elmúlik a szorongása. A csavar behelyezésekor érzéstelenítőt használnak, ezért a beteg a zsibbadáson kívül semmit sem fog érezni. A záró csavar eltávolítását követően ínyformáló csavart helyeznek fel, így még élethűbb és esztétikusabb a látvány. A fog implantátum Budapest városában biztonságosan kerül beültetésre.