pikkelysömör

Ha meg akar szabadulni a pszoriázistól, akkor nézzen utána a holt-tengeri ásványi anyagokat tartalmazó termékeknek! Ezek a csak az Izrael, Palesztina és Jordánia határán elterülő tenger sójában található egyedülálló nyugtató ásványi anyagokkal teli kozmetikumok minőségi enyhülést biztosítanak a pikkelysömör ellen.

Sehol máshol a Földön nincs ilyen gazdag kombinációja az olyan fontos ásványi anyagoknak, mint a nátrium, a kálium és a kalcium.

Ezeket az AHAVA olyan krémekben és egyéb termékekben kombinálja, amelyek nyugtató és gyógyító hatással vannak a bőrre, kivételes enyhülést nyújtva a pikkelysömör esetén. A holt-tengeri termékek kínálatában a pszoriázis elleni készítmények számos változata kapható.

Ezek jellemzően több különböző természetes ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek nyugtatják és revitalizálják a bőrt. Az értékes tulajdonságok mellett, maguk a kozmetikumok is rendelkeznek terápiás előnyökkel. Az elemek kíméletes kombinációjának létrehozásával, a pikkelysömört kezelő krémek önmagukban is megnyugtatják a bőrt.