erdészeti szárzúzó

Minden megvan benne, amire csak szükség lehet az elvégzendő munka függvényében. Az erdészeti szárzúzó általában akkor kerül képbe, amikor nagyobb területek megtisztítására kell sort keríteni.

Ahol az emberi erő és a kisgépek már nem elég hatékonyak, ott mindenképp egy nagyágyúra van szükség, amilyen az AGRIMASTER RVM vízszintes tengelyű erdészeti szárzúzó. A kettős felfüggesztésű rendszernek köszönhetően, alkalmas a rétek, legelők megtisztítására, erdőirtásra és az így keletkezett nyesedék aprítására, zúzására.

A sokoldalúság mintapéldájaként tartják számon, hiszen a feladatnak megfelelően választhatóak ki a különféle vágókések. Tovább növeli a hatékonyságát a változtatható forgásirányú, beépített szabadonfutóval rendelkező hajtómű, aminek kimagasló a terhelhetősége, ezért a hosszantartó, intenzív munkavégzés során is állja a sarat.

Az automata ékszíjfeszítő szintén előnynek számít a karbantartás szempontjából, ami az RVM szériájú erdészeti szárzúzók felépítésének köszönhetően egyszerűen elvégezhető.