Fájdalommentes beavatkozás
Fájdalommentes beavatkozás
Fájdalommentes beavatkozás

A tapasztalat sajnos azt mutatja, hogy a cukorbetegek és a dohányosok fokozottabban vannak kitéve az ínyt és a fogsort érintő problémáknak.

Abban az esetben, ha már megtörtént a baj, a lehető legmegbízhatóbb fog implantátum az, amire a páciensnek szüksége van. Modern korunk egyik vívmánya, az innovatív IHDE fog implantátum szerencsére éppen ilyen.

Azoknak a pácienseknek, akik extrém módon sorvadt állcsonttal rendelkeznek, illetve azoknak a személyeknek is, akiknek valamilyen rendellenesség vagy betegség miatt elképzelhetetlen a csontbeültetés, az IHDE módszere hathatós segítséget nyújthat a szép és egészséges mosoly eléréséért vívott harcban.

Végül, de nem utolsósorban, ha az újszerű beavatkozásnak szavazunk bizalmat, a tapasztalt fájdalom és a fogorvosi rendelőben töltött idő szintén a minimálisra csökken. Az pedig, hogy a szóban forgó fog implantátum 3 nap után terhelhetővé válik, már igazán csak hab a tortán, hiszen ezáltal emberek millióinak könnyíti meg az életét a hétköznapok során.