Anthon Berg finomságok

Ha csoki és ha már „bűnözünk”, akkor az történjen a legjobb minőségű finomsággal! Az Anthon Berg nyalánkságok messze földön híresek, hiszen rendkívüli minőséget képviselnek. Tudni kell, hogy Dánia egyik legrégebbi csokoládégyártója az Anthon Berg vállalkozás, amelyiknek alapelve, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket készítse el.

Ehhez pedig magas minőségű alapanyagokat használ fel. Anthon Berg csokoládégyáros 1957-ben megkapta a kitüntető „A Dán Királyi Udvar Beszállítója” címet, a csodálatos édességeinek köszönhetően. Vásároljon Ön is ezekből a híres és rendkívül ízletes finomságokból! Lépjen be a gourmania.hu webáruházba, ahol számtalan termék közül válogathat!

Ezek közül is megemlítjük az Anthon Berg Sweet Moments Softies tejcsokoládét, ami tengeri sós karamellkrém töltelékkel, 100 grammos kiszerelésben vásárolható meg és ideális ajándék gyanánt is. A csődobozban elhelyezett 13 darab korong alakú finomság háromféle ízben kápráztat el. Kóstolja meg Ön is és garantáltan meg fogja venni minden vásárlóút során!