Pólók különféle kivitelben
Pólók különféle kivitelben
Pólók különféle kivitelben

A cégek egyre jobban átlátják az egységesség fontosságát. Ez nemcsak a munkavégzésben lehet fontos, de a megjelenés terén is szükség van rá. Az egységesség összetartást, korrektséget, alaposságot és presztízst tükröz a vásárlók, kliensek felé.

A legtöbb vállalat a galléros pólóban látja a megoldást, amit egyedivé lehet tenni, több méretben és színben lehet megrendelni. A klasszikus, gombos B&C póló nagyon tartós és több mosás ellenére sem veszít a színéből, nem ritkul ki az anyag.

A B&C póló ugyanis piké anyagból készül, aminek köszönhetően egy ilyen felsőruházat megállja a helyét minden téren: otthon, munkahelyen, sportban.

Az unisex B&C póló nagyon jól passzol a farmerhez, így egy szoknyával vagy nadrággal sportosan elegáns munkaruhává válik. Bátran bízza a logózást ránk és akkor a termék árából is le tudunk faragni néhány százalékot, így még spórolhat is! 200 darab póló megrendelésénél kérjen egyedi árajánlatot! Nemcsak S, M és L méretben kínáljuk klienseinknek, hanem 1-3XL változatokat is forgalmazunk.