ekcéma babáknál

A Herbarting Kft. natúrkozmetikumokat kínál a gyermekeknek és a felnőtteknek. A cég alapítói tudják, hogy az ekcéma babáknál való előfordulásának évről-évre nagyobb az esélye, a káros környezeti hatások megnövekedett mennyisége miatt.

Ezt a statisztikát pedig figyelembe veszik a webáruházba feltöltött termékek kiválasztásánál is, ezért oda csak olyan készítmények kerülnek, amelyek segítenek a kicsik sérült lipidrétegének helyreállításában.

Az ekcéma babáknál kialakuló eseteiben fontos a sejtek védelme is a külső hatásoktól, valamint azok hidratálása és táplálása. Az erre a célra kifejlesztett natúrtermékeket külső használatra szánják. A kozmetikumok védelmet nyújtanak és ápolják az érzékeny, száraz és ekcémás bőrt, helyreállítják és megerősítik a természetes védőgátat, szabályozzák a hidratáció szintjét és gyulladáscsökkentő hatásúak.

A kifejlesztésükben gyakorlott bőrgyógyászok és gyermekorvosok is részt vesznek. Az ekcéma babáknál diagnosztizált eseteit kezelendő termékek a természetes komponensek harmonikus kombinációján alapulnak.