TV konzol

Sokan még mindig az asztalon vagy egy otthoni bútoron tartják a Full HD tévét, azonban akadnak sokan, akik jóval speciálisabb megoldást találtak a tárolást tekintve.

Nagyon is különleges eszköz a TV konzol, aminek köszönhetően igazán könnyedén, teljesen biztonságos módon a falra is lehet tenni az LCD televíziót. Ezzel azt sokkal könnyebben lehet mozgatni, több szögből is nézni a sorozatokat, filmeket és játszani a legújabb videojátékokat. A TV konzol sok esetben univerzális, tehát több méretet is lefed. A rendeléskor azonban mindenképp meg kell kérdezni az adott webshop alkalmazottját, hogy az illik-e például a Samsung, Philips vagy épp a Panasonic modellhez.

Aki nem akar kérdezősködni, az előveheti a tévé használati útmutatóját, ahol rövid ideig tartó keresgélés után megtudható, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik ezen tekintetben a szerkezet. Nem utolsó megoldás a mérés sem, ami egyszerűen elvégezhető a mérőszalag segítségével. A TV konzol sokak szerint sokkal élvezetesebbé és egyedivé teszi ezt a kedvelt időtöltést.