Carl Schmidt Sohn

Aki egy új szett serpenyőt szeretne venni, mert a meglévő készlet már túl régi és nem is a legjobb, akkor csakis egy brand jöhet szóba. Ez pedig nem más, mint a híres Carl Schmidt Sohn, amelyik évek óta népszerű, köszönhetően a Koch System színes tapadásmentes serpenyő szettjének köszönhetően. Ebben nagyon tartós, esztétikus és egy modern technikával készült termékek találhatóak.

A Procalon technológiával készült forgácsolt alumínium öntvény, tapadásmentes márvány bevonattal rendelkező serpenyők biztosan nem okoznak csalódást. A Carl Schmidt Sohn termékei nagyon korszerűek, amelyek nem is hiányozhatnak egy olyan modern konyhából, ahol a sütést, főzést magas szinten szeretnék művelni.

Mit kell még tudni a Carl Schmidt Sohn produktumairól? Nos, ezek sokoldalúak, hiszen akármilyen főzőfelületen használhatóak. Gondolni kell itt az indukciós, kerámia, gáz, elektromos vagy egyéb kellékekre. A Carl Schmidt Sohn serpenyői azért annyira jók, mert nem tartalmaztak perfluoroktánsavat, ami sajnos egyéb márkák tapadásmentes bevonatainál előfordult.