Egyedi body

Minden kisbaba egy igazi egyéniség. Ezért is kell nekik egy-egy egyedi body a ruhatárba. A szülők kismillió ilyet tudnának szerkeszteni a picúrról, mégis elég ritkán élnek ezzel a lehetőséggel. Pedig az egyedi body sem kerül többe, mint egy egyszerű darab.

Arra kell figyelni, ha ilyet vásárol, hogy az anyag minősége megfeleljen a kívánalmaknak. Vagyis méretarányaiban ideális legyen, a baba feje kényelmesen férjen át a nyaki részen, a body szélessége és hossza is jó legyen. Az ujja nem kell pontosan illeszkedjen, hiszen ha egy picit hosszabb, akkor fel lehet hajtani, amíg rajta van. Úgyis egy szempillantás alatt belenő majd. Arra törekedjenek, hogy olyat válasszanak alapnak, amelyik minőségi pamutból készül, puha és kellemes legyen a viselése. Így nagy örömmel adják majd rá a szülők.

A feliratozás vagy egyéb mintával való díszítés pedig hab a tortán. Attól lesz az egyedi body igazán különleges, pont úgy, mint a belevaló baba. Csak a fantázia szab határt annak, hogy mi szerepeljen rajta, ezt pedig a megrendelő választja ki minden alkalommal.