Fali turbós gázkazán

A férfiak ösztönösen értenek a házkörüli szerelésekhez és barkácsolásokhoz, valamint a komolyabb műszaki tudást igénylő berendezésekhez.

Néha azonban még ők is segítségre szorulnak, így ha a fali turbós gázkazán részletes tulajdonságai kerülnek terítékre, csöppet sem kell szégyenkezni a hiányos tudás miatt, hiszen a cégünk több évtizedes tapasztalattal a háta mögött arra szakosodott, hogy az ehhez hasonló helyzeteket megoldja. A fali turbós gázkazánról túlzás nélkül csak dicsérő hangnemben beszélhetünk, hiszen a hatásfoka rendkívül magas, akár 93%-ot is eléri, míg az energiaigénye alacsony.

Szerencsére már egyre kevesebben ódzkodnak a gázkazánok beszerelésétől, hiszen sajnos a tévhit sokáig tartotta magát, miszerint a felszabaduló CO2 veszélyes lehet az épület lakóira. A hiedelmet igazán könnyű megdönteni, hiszen a fali turbós gázkazán a zárt égésterének hála, nem a beltéri helyiségből, hanem a szabadból szívja el az égéshez szükséges oxigént, tehát a működése is teljes mértékben biztonságos.