árnyékoló háló felrakása

Nyáron minden terasz ki van téve a nagy melegnek és kánikulának. Persze vannak olyan eszközök, akárcsak az árnyékolást elősegítő háló, amelyik véget vethet a nagy forróságnak. A profi árnyékoló háló felrakása hihetetlenül egyszerű, ezért nem kell szakember segítségét kérni, illetve speciális eszközökre sincs szükség ehhez.

Az Ecoflex 2D és 3D típusú fémkerítés elemekbe fűzhető árnyékoló háló felrakása gyerekjáték. Ekkor rendelkezésre áll egy tartós szalag, amivel a teljes és részleges átlátásgátlás is megoldható. Sőt, az esztétikumra is gondoltak a gyártók, hiszen tetszés szerint variálható az egész.

A árnyékoló háló felrakása után megkapja az ember azt a végeredményt, ami egyszerre mutatós és átláthatatlan. Nem csupán a befűzés mintájával, hanem a csíkok színének váltogatásával is látványos felületeket hozhat létre a tulajdonos.

Az árnyékoló háló felrakása azért annyira egyszerű, mert adott az Ecoflex szalag, ami 19 mm széles, 35 m hosszú tekercsben kapható. Hogyan is történik ennek a kezelése? Nos, először is a szalagot szükséges feldarabolni a megfelelő méretre úgy, hogy a tábla első és utolsó függőleges pálcájára vissza tudja hajtani azt az ember.

Ha ez megvan, akkor jöhet a befűzés, amit követ majd a végek feldarabolása. Ha végeket Bridfix műanyag gyorskötözővel rögzíti az ember, akkor a csíkot ráhajthatja a fém pálcára és két lyukat kell fúrjon bele a két szélétől 2-3 centiméterre. Ezeken a lyukakon átfűzi a tulaj a gyorskötözőket és feszesre húzza azokat.

A sűrű apácarács és az árnyékoló háló

Van egy másik kerítés megoldás, amire jó a háló. A sűrű apácarács számtalan típusú lehet. Az egyik kedvenc sűrű apácarács fajta a Medves modell. Ez manapság az egyik legkeresettebb átlátásátló termék hazánkban. A mediterrán típusú apácarácsot egyenes kivitelben, 2 méretben kínálja számos internetes bolt.

A sűrű apácarács kiválóan használható például erkélyek térelválasztó elemeként, de pergolával, fa táblás kerítéssel egyéni ízlés szerint alakítható belőle lugas, kerti pihenő is. Nagy kedvenc még a Gellért sűrű apácarács. Ez a skandináv vidékeken rendkívül népszerű, de már Magyarországon is egyre többen választják ezt.