Üzemanyagkút

A mobil konténerkút kiváló választás minden nagy gépparkkal rendelkező vállalkozásnak. Segítségével könnyedén megoldható a munkagépek üzemanyaggal történő feltöltése, akárhol is dolgozzanak. A népszerűsége miatt a piacon kevés konténerkút eladó hirdetést lehet találni. Így ha Ön ilyet szeretne vásárolni, nagyon kell figyelni és azonnal lecsapni a lehetőségre. Egy konténerkút a megfelelő tartályból, kútfejből és a biztonsági eszközökből áll, amelyek egy zárt fém konténerbe vannak beépítve.

Ha egy konténerkút eladó lesz, ezeket az elemeket biztosan megtalálja benne, ezért ha egyéb kiegészítőket ajánlanak hozzá, azok már valószínűleg felárért lesznek elérhetőek. Minden esetre érdemes alaposan átvizsgálni a megvásárlandó konténerkutat, főleg a biztonsági elemeket és azt, hogy rendelkezik érvényes engedélyekkel, továbbá megfelel az előírásoknak. Amikor egy konténerkút eladó sorba kerül, leendő tulajdonosa mindenképpen jó vásárt csinál, mivel az ilyen megoldások meglehetősen ritkán kerülnek piacra.

Számos vállalkozás telephelyén már ma is található saját üzemanyagkút, amely kényelmes és biztonságos tankolást tesz lehetővé. A modern technikai újításoknak köszönhetően lehetőség van automata benzinkutak működtetésére. Így megoldható a visszaélés elleni védekezés, könnyen nyomonkövethetővé válik a tankolás és kevesebb az adminisztrációs feladat is. Ha tehát Ön saját üzemanyagkút tulajdonosa, mindenképpen érdemes automata azonosító rendszerrel felszerelni a kutat. Ez lehet egy chipkártya vagy rádiófrekvenciás tankoló kártya, amely beállítástól függően beazonosítja vagy a járművet vagy a tankoló személyt, így pontosan nyomon követhető minden tankolás.

Természetesen ez komoly beruházással jár, így alaposan meg kell gondolni, mielőtt belevág. Ha mégis úgy dönt, hogy nem vállalkozik az automata azonosító rendszer beüzemelésére, az Ön telephelyén lévő üzemanyagkút számítógépes rendszere biztosan tud adatokkal szolgálni a tankolásokról, de valószínűleg kevesebb információ áll rendelkezésre és esetleg más biztonságtechnikai eszközt is be kell vetni a beazonosítások érdekében.