edzőpad
edzőpad
Edzőpad

Az ideális kondíció elérése általában két esszenciális összetevő egyvelegéből tevődik össze: az idő és az elhatározás. A gyakorlatokra fordított időt nagyon könnyen megsokszorozhatja egy multifunkciós edzőpad beszerzésével.

Nyugodt szívvel a fiókja mélyére rejtheti a konditermi bérletét, hiszen ezek az egyszerű, mégis nélkülözhetetlen berendezések direkt otthoni használatra készültek, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg. Ebben a rohanó világban ez az előny pedig aranyat ér. A professzionális testépítők szerint, számtalan érv szól a saját testsúlyos tréning mellett, hiszen semmilyen felszerelésre nincs szükségünk az elvárt eredmények eléréshez.

Idesorolhatjuk a fekvőtámaszt, a felülést vagy a húzódzkodást is. A gyorsabb és látványosabb fejlődésben azonban a legjobb, ha ezeket a műveleteket súlyzós edzőprogrammal keverjük. A bicepsz-, a tricepsz- vagy a mellizom gyakorlatokat edzőpad nélkül azonban lehetetlen kivitelezni. Az edzőpad másik nagy előnye a praktikusság, aminek az elképesztő népszerűségét is köszönheti.