Dulux EasyCare

A falfestés a lakásfelújítás egyik megkerülhetetlen része. Amikor már itt tartunk, akkor valószínűleg nincs sok hátra a munkából. De ne legyünk felületesek, inkább használjunk minőségi falfestéket! A Dulux EasyCare ideális választás, hiszen foltmentes, egységes végeredmény érhető el, a kitűnő összetételének köszönhetően.

Mivel nagyon jól fed, ezért a legtöbb esetben elég egyetlen réteget felvinni a falakra. Sokan azért kedvelik a Dulux EasyCare-t mert vízbázisú, ezért száradás közben nincs kellemetlen szaga, nem kell a káros anyagok párolgása miatt aggódni.

Aki jártas ebben a témában, az tisztában van azzal, hogy száradás közben foltosnak látszanak a falak. Ne ijedjünk meg, ezek teljesen eltűnnek, mire a Dulux EasyCare teljesen megszárad.

 

Érdemes a nyílászárókat kinyitni a megfelelő szellőzés érdekében, mert ezzel felgyorsíthatjuk a Dulux EasyCare száradásának a folyamatát. Ne feledkezzünk meg róla, hogy a festés elkezdése előtt gondoskodjunk a megfelelő alapozásról és használjunk takarófóliát, amennyiben szükséges!